воскресенье, 1 января 2012 г.

Підсумки Року 2011

Настав і мені час підбивати підсумки року 2011.

Це був дуже насичений рік, він може бути розглянутий як окреме життя, тільки воно не закінчується, а переходить на якісно новий рівень.
Незважаючи на те, що я закинула ранкові пробіжки і так і не змогла вибратись в гори, багато працювала, перемикаючись з однієї роботи на іншу, загальне враження супер позитивне.

Попри те, мій 2011 пройшов під знаком Meridian Czernowitz, зі смаком вина та ароматом кави, в потязі Чернівці-Київ, в небі поміж країнами, перепаковуючи валізу....
Навчилась робити те, чого раніше не робила (фестиваль, книги, піар кампанії і т.д.), побувала там, де ніколи не бувала, але завжди хотіла побувати (список цих міст/місць дуже довгий), спілкувалась із неймовірними людьми, почала вчити іще одну мову (іспанську), відкрила для себе цілий новий світ і, - набралась купу безцінного життєвого досвіду (читайте: ума-разума).

Тож дякую кожному з вас, хто був/працював/жив/плакав/сміявся/пиячив/подорожував/розмовляв/лайкав на фейсбук/критикував/товаришуав/просто вітався на вулиці/читав поезію/навчав/вчився/////
кожному хто був у моєму житті за цей рік, бо випадкових людей не буває.

Вдалого року і віри - в майбутнє, в Бога, в себе, в добро.
З Новим Роком!

Комментариев нет:

Отправить комментарий